Главная » 2011 » Август » 14 » Хороша гра підкріплена результатом
14:35
Хороша гра підкріплена результатом
«Скала» - «Енергія» - 0:2 (0:1).
13 серпня, м. Стрий, стадіон «Сокіл», 2000 глядачів.
Судді: Москаленко О., Куцев В., Клименко Т., Луцький В.
Делегат ФФУ: Ольшанецький В.

«Енергія»: Холоша, Смірнов, Дитятьєв, Швей (Кирик, 90+2), Ленський (Філіппов, 90+4), Білоусов, Батраченко, Гурін, Цой (Іванов, 87), Комягін, Риженко (Михайлов, 81).
Запасні: Касперович, Бічевой, Черняєв.
Тренер: Сергій Шевцов.
Голи: Швей (19), Цой (73). 
Попередження: Швей (34), Білоусов (65).


Центральним матчем четвертого туру став поєдинок між лідерами: «Скалою» та «Енергією». Міцні стрияни готувалися підтвердити реноме непоступливого і впертого суперника для будь-якої команди і відібрати залікові бали у новокаховчан. Однак завзятості і бажання молодим господарям не вистачило, аби попсувати нерви гостям. Новокаховчани володіли ініціативою протягом всього матчу, створили чимало небезпечних моментів, забили два хороших голи. Про них, а також про гру вцілому розповіли гравці «Енергії». 
Сергій Швей:
- Матч видався цікавим, такі ігри подобаються вболівальникам. Ми зіграли впевнено і злагоджено в усіх лініях, тому здобули заслужену перемогу.
- Опиши момент, у якому вдалося відкрити рахунок.
- За вказівкою тренера я підключався на стандартах, закривав дальню штангу. Цього разу кутовий виконував Цой, а я опинився саме там де потрібно і пробив. 
- Це твій перший гол за «Енергію» в Другій лізі, вітаю! Переживав якісь особливі відчуття?
- Дякую. Забивати завжди приємно і радісно, це правда. Та головне, що мій гол допоміг команді здобути підсумкову перемогу. А особливих відчуттів не було: зробив те, що було потрібно.
- Чи створили суперники якісь проблеми тобі як захисникові?
- Я б не сказав. Наша оборона сьогодні зіграла добре, про це свідчить і «нуль» у графі пропущених голів. «Скала» створила кілька напівмоментів у другому таймі, де Холоші довелося вступати у гру, а переважну частину ігрового часу ми контролювали розвиток подій на полі і не дозволяли супернику грати у свою гру.
Автором другого м’яча «Енергії» у ворота «Скали» став Сергій Цой.
- Сергію, ти забиваєш у другому виїзному матчі. Це стає хорошою традицією. Змалюй ситуацію, коли рахунок став 2:0 на нашу користь.
- Ми вийшли в контратаку лівим флангом. Юрій Комягін обігрався з партнером, протягнув м’яча ближче до воріт і віддав мені передачу. Я пробив в один дотик і влучив точно в нижній кут, поруч зі стійкою.
- Як тобі гра суперника, порівняно з нещодавньою зустріччю у минулому чемпіонаті.
- «Скала» - сильний суперник. Команда добре готова фізично, має у складі багато перспективних гравців, тому з ними непросто грати завжди. І цього, і минулого разу ми діяли дуже зібрано і дисципліновано, цього вимагав тренер і ми розуміли, що суперник просто так не віддасть перемогу. Гадаю, що за рахунок досвіду і великого бажання нам вдалося перемогти.

Таким чином Енергія команда набирає 12 очок і стає одноосібним лідером змагань. Та відпочивати і тішитися часу немає. Вже у середу, 17 серпня до Нової Каховки, на матч Кубку України завітає розлючений МФК «Миколаїв», який у Першій лізі не здобув поки жодного очка, а тому прагнутиме будь-що розправитися з нещодавніми опонентами по чемпіонату. А в суботу на «Енергію» очікує домашня гра проти новачка ліги приютівського «УкрАгроКому», який показує дуже непогані результати, а в останній грі наш найближчий суперник по чемпіонату розгромив удома «Єдність» з рахунком 5:1, тому до поєдинку «Енергії» потрібно підійти у всій бойовій готовності.

Категория: Вторая Лига | Просмотров: 405 | Добавил: admin | Теги: энергия, скала | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 32
Теги
Друзья сайта
Статистика
 Свободно!
Онлайн всего: 1
Болельщиков 1
Пользователей: 0
Никого нету

Форма входа
Меню
Мини-чат
Поиск
Вперед на форум
Раскрутка