Главная » 2011 » Август » 16 » Друга ліга.Група Б: огляд 4-го туру
20:39
Друга ліга.Група Б: огляд 4-го туру
У східній зоні без очкових втрат крокують лише два колективи – «Полтава» та «Шахтар-3». Щоправда, донецька команда провела лише два матчі з чотирьох, виїхавши на міжнародні турніри до Бельгії (друге місце, у фіналі у серії пенальті гірники поступилися 19-річним вихованцям англійського «Тотенхема») та Голландії (перше місце, у фіналі розгромили представників голландського «Фейєнорду» – 4:1), тому у турнірній таблиці посідає лише четверту сходинку.

А от полтавчани сконцентровані лише на змаганнях у другій лізі і на виконанні завдання підвищитись у класі. Середня результативність команди Анатолія Безсмертного становить більше трьох голів за гру, от і дніпродзержинська «Сталь» отримала «свої» три м’ячі. Вже до перерви справу було вирішено: гості, які після кількох невдалих спроб повернутися до першої ліги потроху перетворюються на середньостатистичну команду групи «Б», поступалися з рахунком 0:3. У другому таймі підопічні Віктора Маслова один м’яч відіграли, але більшого досягти не змогли і подовжили свою безвиграшну серію до трьох зустрічей.

Першої втрати зазнав «Мир» з Горностаївки – вдома один з лідерів не зумів перемогти другу команду запорізького «Металурга» (1:1). Обидва голи суперники забили з пенальті. Скориставшись невдачею представників Херсонщини, на другу сходинку за кращим показником забитих та пропущених м’ячів вийшов «Кремінь», котрий здобув третю перемогу поспіль. Цього разу – над «Дніпром-2» (3:0).

Покращив своє турнірне становище краматорський «Авангард», прем’єрних перемог у нинішньому чемпіонаті здобули комсомольський «Гірник-Спорт» та свердловський «Шахтар». До складу останнього напередодні долучилися досвідчений захисник Андрій Поляниця та екс-форвард «Титану» Антон Шарко. Щоправда, перемогу команда Валерія Бермудеса здобула завдяки влучному пострілу Владислава Коробкіна – кращого снайпера «Шахтаря» у 2011 році.
Категория: Вторая Лига | Просмотров: 512 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 32
Теги
Друзья сайта
Статистика
 Свободно!
Онлайн всего: 1
Болельщиков 1
Пользователей: 0
Никого нету

Форма входа
Меню
Мини-чат
Поиск
Вперед на форум
Раскрутка