Главная » 2011 » Август » 7 » «Славутич» Черкаси – «Чорноморець-2» Одеса 3:1
13:53
«Славутич» Черкаси – «Чорноморець-2» Одеса 3:1
«Славутич» Черкаси – «Чорноморець-2» Одеса 3:1 (1:0)

Голи: О.Шуляк (35), М.Сергійчук (77), Д.Кобіков (84) – Д.Сула (13).

Попередження: С.Таран (70), Т.Листопад (74) – О.Білий (42), Г.Сальвай (60), Є.Булий (69), О.Томах (73).

Дата матчу - 06.08.2011 р.

3 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 3100 глядачів. +31. Поле – 4. Початок о 18 год.

Арбітри: О.Москаленко, М.Левченко (обидва – м.Кривий Ріг), М.Юхименко (м.Луцьк).

Інспектор матчу: В.Нестеренко (м.Донецьк).

«Славутич»: О.Крупниченко, В.Кобзістий (М.Лисоконь, 46), О.Тарасенко, Т.Листопад, Д.Фаворов, О.Лобов, О.Шуляк, Є.Гуд – к/к, С.Таран (Є.Лукашев, 89), М.Сергійчук (Д.Кошелюк, 87), Д.Атаманюк (Д.Кобіков, 62).

Запасні: А.Лєнчінков, В.Котов, О.Кононихін. Тренер: О.Кирилюк.

«Чорноморець-2»: А.Кліщук, Г.Сальвай (Є.Булий, 60), О.Білий (Мартузалієв, 46), В.Павлик, О.Томах, О.Бабенцов, В.Якунін (А.Додік, 66), Ю.Кравчук (В.Кабаєв, 81), О.Ткач (Є.Прохода, 32), Д.Сула, Є.Галаган. Запасні: А.Войчук, А.Батрак.

Тренер: В.Зубков

Стартовий свисток арбітра став сигналом до штурму воріт гостей – черкащани понад усе прагнули забити швидкий гол. Спочатку Сергій Таран з не досить зручної позиції пробив головою. Далі хрестоматійна триходівка: Денис Фаворов з флангу здійснив навіс в карний майданчик – Денис Атаманюк головою скинув під удар Шуляку, проте постріл Олексія був неточним.

Витримавши стартовий натиск, молодь одеського «Чорноморця» продемонструвала майстер-клас для досвідченого захисту «Славутича». Олег Білий закинув м’яча за спини черкащан, і Дмитро Сула перервав суху триматчеву серію воротаря «червоно-біло-синіх» Олексія Крупниченка.

Оговтавшись від пропущеного голу, підбадьорювані чисельною глядацькою аудиторією господарі знову пішли у наступ. У середині першого тайму Сергій Таран зі штрафного цілив у «дев’ятку» - на заваді стала реакція голкіпера приїжджої команди Андрія Кліщука.

І ось на 35-тій хвилині удача посміхнулася господарям. Ліберо Олександр Лобов вправно «запустив» Олексія Шуляка, який в протихід воротаря відправив шкіряну кулю за призначенням. Ще до перерви черкасці намагалися дотиснути суперника: відзначимо дальній удар капітана Євгена Гуда та черговий постріл зі штрафного Сергія Тарана.

Після перерви активність господарів довго не приносила очікуваних дивідендів. Катастрофічно не вистачало завершального удару.

І коли вже скептики почали похитувати головами, на 77-ій хвилині подачу Тарана з кутового замкнув Михайло Сергійчук – 2:1. Окрилені успіхом, черкащани втретє відзначилися у звітному матчі: Євген Гуд продавив захист одеситів, а, вийшовший на заміну, Дмитро Кобіков вкотре зірвав на ноги три тисячі вболівальників, які теплого літнього вечора відвідали Центральний стадіон нашого міста.

Захопившись атакою, господарі на доданих хвилинах ледь не нарвалися на контрвипад «моряків» - Владислав Кабаєв поцілив у стійку воріт.

Принагідно відзначимо повернення Олега Тарасенка до рідних Черкас (до речі, його старший брат Євген наразі виступає за команду прем’єр-ліги одеський «Чорноморець»). Тарасенко-молодший три сезони виступав у дублі львівських «Карпат», був його капітаном та штатним пенальтистом.

Олександр Кирилюк, головний тренер ФК «Славутич»: Який би склад не вийшов на поле, а «Чорноморець» - бренд солідний. Радий, що перемогли. Ще дуже рано очікувати від нашої команди якісної гри: роботи непочатий край, команді від народження кілька місяців. Дуже добре, що набираємо турнірні очки, а гра, що задовольнить вишукані смаки вболівальників, прийде. Як кажуть: через терни до зірок.

Источник:http://fcslavutich.ck.ua/
Категория: Вторая Лига | Просмотров: 530 | Добавил: admin | Теги: Славутич | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 32
Теги
Друзья сайта
Статистика
 Свободно!
Онлайн всего: 1
Болельщиков 1
Пользователей: 0
Никого нету

Форма входа
Меню
Мини-чат
Поиск
Вперед на форум
Раскрутка