Главная » 2011 » Сентябрь » 8 » За місяць до відкриття НСК готовий на 95%
14:17
За місяць до відкриття НСК готовий на 95%
Готовність головної арени майбутнього Євро-2012 за 30 днів до відкриття становить 95%. Про це під час брифінгу на НСК «Олімпійський» повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков, який 8 вересня проінспектував столичну євроарену. Як наголосив Віце-прем’єр, урочиста церемонія відкриття «Олімпійського» відбудеться 8 жовтня і не днем пізніше. «Жодного відтермінування відкриття не буде. Вже в найближчі два тижні будуть завершені всі роботи над покрівлею стадіону, а впродовж 8 днів буде укладений газон. Так, залишився ще великий фронт робіт, але всі вони – на завершальній стадії», – підкреслив Борис Колесніков. 

За словами Віце-прем’єра, встигнути виконати у стислі терміни такий великий об’єм робіт на стадіоні вдалося завдяки надзусиллям тих, хто вдень і вночі працював над реконструкцією столичного НСК. «Я пишаюся українськими спеціалістами, українськими будівельниками. У березні 2010 року, коли тут була проведена перша прес-конференція, треба було мати багату фантазію, щоб повірити, що стадіон буде підготовлений вчасно», – відзначив Борис Колесніков. 

Він також розповів, що головним на сьогодні аспектом підготовки «Олімпійського» є установка і запуск інженерного обладнання та навчання персоналу. 


Категория: Евро 2012 | Просмотров: 337 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 32
Теги
Друзья сайта
Статистика
 Свободно!
Онлайн всего: 1
Болельщиков 1
Пользователей: 0
Никого нету

Форма входа
Меню
Мини-чат
Поиск
Вперед на форум
Раскрутка